Leje af flishugger

Sig farvel til kvas og store grene med vores professionelle flishugger!

Leje af flishugger

Hos Billigmaskinleje.dk forstår vi vigtigheden af effektiv grøn affaldshåndtering, og derfor tilbyder vi professionel flishugning til alle typer projekter. Uanset om du arbejder i haven, på landet eller som professionel entreprenør, har vi løsningen til dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, gennemsigtige lejeaftaler og fleksible lejeperioder, der passer til din tidsplan. Vores leveringsservice dækker hele Sjælland, hvilket gør det nemt for dig at få adgang til det nødvendige udstyr uden besvær.

Kontakt os i dag for at leje en flishugger og oplev bekvemmeligheden ved vores pålidelige service og kvalitetsudstyr.

Professionel flishugning på Sjælland

Oplev vores professionelle maskinudlejning ved at leje vores flishugger på hele Sjælland. Vores fokus er på gennemsigtighed og overkommelige priser, kombineret med fleksible lejeaftaler, der passer til dine behov.

Med leveringsservice på hele Sjælland gør vi det let for dig at få adgang til det nødvendige udstyr. Vi tilbyder gode ordninger og rabat på udlejning af vores flishugger i længere tid. Kontakt os i dag for at starte dit næste projekt på den rigtige måde.

Flishugger til havebrug

En flishugger til havebrug er en alsidig løsning, der giver dig mulighed for at genbruge haveaffald som grene, kviste og beskåret træ på en miljøvenlig måde. Denne praktiske maskine omdanner haveaffaldet til værdifuldt flis, der kan anvendes som naturligt overdække i haven. Flisningen reducerer ikke kun affaldsmængden, der sendes til deponi, men bidrager også til jordforbedring ved at bevare fugtighed, undertrykke ukrudt og fremme en sundere jordstruktur.

En flishugger til havebrug er designet med brugervenlighed i fokus og kan håndtere en bred vifte af haveaffald, lige fra små grene til tykkere træstykker. Ved at leje en flishugger får du adgang til pålideligt udstyr uden bekymringer om vedligeholdelse.

En god flishugger med motor

Den flishugger vi udlejer drives af en stærk brændstofeffektiv 4-cyl. dieselmotor. Vores flishugger bringer en ny dimension til affaldshåndtering i haven ved at levere pålidelig kraft, der effektivt bearbejder kvas og grene op til 150mm. Den kraftfulde motor sikrer hurtig og effektiv omdannelse til træflis der kan anvendes som naturligt bunddække i bede mv.

Vores flishugger med motor er designet med brugervenlighed i fokus og giver dig mulighed for at håndtere forskellige typer haveaffald med minimal indsats. Ved at leje vores flishugger sparer du tid, og gør også affaldshåndteringen til en enkel og effektiv proces.

Vores flishugger til leje

Herunder kan du se vores flishugger som vi udlejer. Först ST6D er en engelsk kvalitetsmaskine, hvor der er gjort ekstra meget ud af sikkerhed og brugervenlighed. Ideel maskine til både private og professionelle. Lige til at hægte på krogen og så er du i gang:

Glade kunder

Omid Shirazi
Omid Shirazi
2023-05-18
Jimmi var super venlig og professionel. Vil helt sikkert bruge dem igen. Tak🙏 Omid
Viki Ølgod Frandsen
Viki Ølgod Frandsen
2023-05-07
Fantastisk og super fleksibel service. Er du ny boligejer har Jacob masser af gode råd og tricks til din ombygning ( og hjælp til at vælge det rigtige udstyr)
Thomas Busk
Thomas Busk
2023-05-05
Jeg har haft fornøjelsen at få hjælp af Jimmi (via Jakob) til diverse former for have-og anlægsopgaver. Jimmi har leveret det flotteste stykke arbejde i vores have og indkørsel. Der har været stor fleksibilitet i forhold til opgaven, Jimmi er hurtig til at sætte sig ind i en givet problemstilling på matriklen og har løbende givet værdifuld sparring, som har gjort resultatet ud over forventning flot. Kæmpe fordel at man løbende kan udforme/rette opgaven til, som det hele skrider frem. Det er første gang jeg giver 5 ud af 5 stjerne i en anmeldelse, men det er fuldt fortjent. Opgaven; nyopført hus, 450kvm nyanlagt græsplæne inklusiv nivellering, jordkørsel, afretning mm. 300 kvm indkørsel, nivellering, afretning, stampning med pladevibrator mm. Klargøring til 50kvm fliser omkring huset mm. Tusind tak. Mvh. Thomas Busk
Bo Thrane
Bo Thrane
2023-05-03
Har haft deres faste graver ude i dag, og han fik fuldstændig styr på en svær graveopgave, og blev færdig på 1 dag. Super samarbejde og fedt at man altid kan få fat på Jacob på tlf.
Birgitte Lønstrup
Birgitte Lønstrup
2023-04-14
En fornøjelse at leje hos billigmaskinleje. Lejede en flishugger og den åd sig igennem opgaven uden noget brok. Servicen ved afhentning og aflevering nem og lige til. Henvendelser besvaret med det samme. Alt i alt …. lej her - det vil du ikke fortryde!
rafaeldefusco
rafaeldefusco
2023-04-11
Lejede bordrundsav og var meget tilfreds. Super fleksibel afhentning og retur samt glimrende maskine. Klar anbefaling.
Mads Bøgh Arildsen
Mads Bøgh Arildsen
2023-04-08
Jacob er super til leje af forskelligt maskinel til mindre byggerier. Har brugt ham flere gange til både minigravere, motorbør, pladevibrator, loppe etc
Thomas Falk
Thomas Falk
2023-04-07
Hurtig respons, gode og velholdte maskiner samt rimelige priser. Har lejet forskellige gravemaskiner af flere omgange, samt stav- og pladevibrator. Altid med god service og levering samt afhentning til aftalt tid.
Nicky Malayeri
Nicky Malayeri
2023-04-07
Nemt og bekvemt. Meget positiv oplevelse med leje af minigraver og motorbør - vi har allerede lavet en ny aftale med leje. Fleksibelt - hurtigt og billigt! Kan KLART anbefales. :-)
E Hansen
E Hansen
2023-04-07
Super fleksibel og behagelig

Hvor på Sjælland udlejer vi flishuggere?

Billigmaskinleje.dk tilbyder maskinudlejning på hele Sjælland. Du har mulighed for at afhente maskiner enten i Hellerup eller Gentofte, afhængigt af dine specifikke lejebehov. For mere information om afhentningssteder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20716046 eller via e-mail på billigmaskinleje@gmail.com. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med den rette løsning.

Vores åbningstider er:

  • Mandag-fredag: 7:00-17:00
  • Lørdag og søndag: 8:00-17:00

Hvor afhenter du maskinen?

Når du har foretaget din booking på hjemmesiden, skal du blot kontakte os på tlf. 20716046 og lave en aftale om afhentning eller levering. 

Afhentning af maskiner sker på 2 adresser i Hellerup.

1: Stigaardsvej 1 d, 2900 Hellerup (Kun efter forudgående aftale)

2: Wiehesvej 7, 2900 Hellerup (Kun efter forudgående aftale)

Afhentning ved leje af motorbøre, transportbånd og andre entreprenørmaskiner sker på maskinpladsen i Gentofte. Ring til os på 20716046 eller skriv på billigmaskinleje@gmail.com for aftale om afhentning.

Vi leverer maskiner over alt på Sjælland. Ring på 20716046 eller skriv på billigmaskinleje@gmail.com og få et godt samlet tilbud.

Vores andre udlejninger

Har du behov for flere maskiner til dit projekt i haven, huset eller andre steder? Se hvad vi ellers udlejer her hos Billigmaskinleje.dk:

Leje af motorbøre

Leje af stubfræser

Leje af transportbånd

Leje af minigravere

Leje af affugtere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

For at sikre, at du er fuldt informeret, har vi sammensat en liste over hyppigt stillede spørgsmål om vores leje af flishugger. Læs videre for at finde de svar, du søger, og føl dig tryg ved at leje vores pålidelige flishugger til dine haveprojekter.

På nuværende tidspunkt har vi en enkelt flishugger til udlejning. Den er af mærket Först og er af den højeste kvalitet på markedet.

Ja! Man kan anvende vores flishugger til alle former for opgaver med træ i haven.

Vores flishugger har en god og brændstofeffektiv dieselmotor.

Du skal afhente din flishugger i Hellerup på en af vores to adresser. Kontakt os på 20 71 60 46 efter en booking for aftale nærmere afhentningssted.

Vores brands

Indkøbskurv