Leje af stubfræser

Få styr på din stubfræsning ved at leje en stubfræser med fører hos Billigmaskinleje.dk

Billig Rodfræsning til fjernelse af træstubbe

Træstubbe kan være en udfordrende hæmsko i din have eller på din ejendom, men vi er her for at gøre det enkelt og overkommeligt at slippe af med dem. Vores stubfræsning er skræddersyet til folk som dig, der ønsker en nem og billig løsning.

Med vores service kan du forvente en problemfri fjernelse af træstubbe til en god pris. Uanset om det er et par træstubbe i haven eller et større område, er vores mål at gøre det til en overkommelig og smertefri proces for dig.

NB! Vi udlejer af sikkerhedsmæssige årsager kun vores stubfræser med fører!

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er egentlig bare en smart måde at slippe af med træstubbe på. Det er den der proces, hvor vi bruger en stubfræser – en maskine med skarpe tænder – til at fræse træstubben ned til træflis. Resultatet er, at du ikke længere har en træstub, men mere en flad jordoverflade.

Det handler ikke kun om at fjerne træstubben; det handler om at gøre din udendørs plads mere praktisk. Så, hvis du spekulerer på, hvad stubfræsning er, kan du tænke på det som en let og ukompliceret måde at få din have til at se mere ryddelig ud. Lad os sammen gøre det lettere for dig og din have ved at sige farvel til træstubbene.

Altid den højeste kvalitet

“Hos os er kvalitet ikke blot en standard, det er vores løfte til dig. Vi stræber ikke efter det store blær, men snarere efter at levere pålidelige produkter og service, der opfylder dine forventninger. Vi forstår, at din tillid er vores mest værdifulde aktiv, og derfor går vi stille og ydmygt til værks for at sikre, at du altid modtager den højeste kvalitet.”

Jacob Mønsted, indehaver af Billigmaskinleje.dk

Leje af stubfræser med fører

Vi forstår, at det at leje en stubfræser og gøre arbejdet selv kan virke som en fristende idé. Men her hos os prioriterer vi sikkerhed og en problemfri oplevelse for vores kunder. Derfor tilbyder vi udelukkende vores stubfræser med en erfaren fører fra vores virksomhed.

Sikkerhed er højeste prioritet

At fjerne træstubbe kan være mere udfordrende, end det måske ser ud til. Det kræver præcision og kendskab til maskinen for at undgå skader og sikre et vellykket resultat. Vores erfarne førere er specialister inden for stubfræsning og kender alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Ved at leje vores stubfræser med fører eliminerer vi risikoen for fejl eller ulykker, der kan opstå ved brug af maskinen uden den rette ekspertise. Vores fører er ikke kun dygtig, men de er også velbevandret i håndteringen af maskinen under forskellige forhold og terræner.

Pris for rodfræsning

Herunder kan du se vores priser for udlejning af stubfræser med fører. Prisen er uden transport:

Sådan booker du Stubfræsning

Vi forstår, at opgaver med stubfræseren varierer i størrelse og kompleksitet. Vi tager derfor en god snak med dig omkring netop dine ønsker og behov. For at booking eller spørgsmål vedr. stubfræsning – Ring venligst til os på 20716046. Så tager vi en uforpligtende snak om din opgave.

Når du ringer til os, vil vi guide dig igennem processen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Ring til os i dag, så vi sammen kan planlægge, hvordan vi bedst kan imødekomme dine behov.

Glade kunder

Omid Shirazi
Omid Shirazi
2023-05-18
Jimmi var super venlig og professionel. Vil helt sikkert bruge dem igen. Tak🙏 Omid
Viki Ølgod Frandsen
Viki Ølgod Frandsen
2023-05-07
Fantastisk og super fleksibel service. Er du ny boligejer har Jacob masser af gode råd og tricks til din ombygning ( og hjælp til at vælge det rigtige udstyr)
Thomas Busk
Thomas Busk
2023-05-05
Jeg har haft fornøjelsen at få hjælp af Jimmi (via Jakob) til diverse former for have-og anlægsopgaver. Jimmi har leveret det flotteste stykke arbejde i vores have og indkørsel. Der har været stor fleksibilitet i forhold til opgaven, Jimmi er hurtig til at sætte sig ind i en givet problemstilling på matriklen og har løbende givet værdifuld sparring, som har gjort resultatet ud over forventning flot. Kæmpe fordel at man løbende kan udforme/rette opgaven til, som det hele skrider frem. Det er første gang jeg giver 5 ud af 5 stjerne i en anmeldelse, men det er fuldt fortjent. Opgaven; nyopført hus, 450kvm nyanlagt græsplæne inklusiv nivellering, jordkørsel, afretning mm. 300 kvm indkørsel, nivellering, afretning, stampning med pladevibrator mm. Klargøring til 50kvm fliser omkring huset mm. Tusind tak. Mvh. Thomas Busk
Bo Thrane
Bo Thrane
2023-05-03
Har haft deres faste graver ude i dag, og han fik fuldstændig styr på en svær graveopgave, og blev færdig på 1 dag. Super samarbejde og fedt at man altid kan få fat på Jacob på tlf.
Birgitte Lønstrup
Birgitte Lønstrup
2023-04-14
En fornøjelse at leje hos billigmaskinleje. Lejede en flishugger og den åd sig igennem opgaven uden noget brok. Servicen ved afhentning og aflevering nem og lige til. Henvendelser besvaret med det samme. Alt i alt …. lej her - det vil du ikke fortryde!
rafaeldefusco
rafaeldefusco
2023-04-11
Lejede bordrundsav og var meget tilfreds. Super fleksibel afhentning og retur samt glimrende maskine. Klar anbefaling.
Mads Bøgh Arildsen
Mads Bøgh Arildsen
2023-04-08
Jacob er super til leje af forskelligt maskinel til mindre byggerier. Har brugt ham flere gange til både minigravere, motorbør, pladevibrator, loppe etc
Thomas Falk
Thomas Falk
2023-04-07
Hurtig respons, gode og velholdte maskiner samt rimelige priser. Har lejet forskellige gravemaskiner af flere omgange, samt stav- og pladevibrator. Altid med god service og levering samt afhentning til aftalt tid.
Nicky Malayeri
Nicky Malayeri
2023-04-07
Nemt og bekvemt. Meget positiv oplevelse med leje af minigraver og motorbør - vi har allerede lavet en ny aftale med leje. Fleksibelt - hurtigt og billigt! Kan KLART anbefales. :-)
E Hansen
E Hansen
2023-04-07
Super fleksibel og behagelig

Vores andre udlejninger

Har du behov for flere maskiner til dit projekt i haven, huset eller andre steder? Se hvad vi ellers udlejer her hos Billigmaskinleje.dk:

Leje af minigravere

Leje af affugtere

Leje af flishugger

Leje af motorbøre

Leje af transportbånd

Hvor på Sjælland udlejer vi vores maskiner?

Billigmaskinleje.dk tilbyder maskinudlejning på hele Sjælland. Du har mulighed for at afhente maskiner enten i Hellerup eller Gentofte efter forudgående aftale. For aftale om afhentning eller mere information om afhentningssteder, kontakt os venligst på telefon 20716046 eller via e-mail på billigmaskinleje@gmail.com. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med den rette løsning.

Vores åbningstider er:

  • Mandag-fredag: 7:00-17:00
  • Lørdag og søndag: 8:00-17:00

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om vores stubfræserudlejning? Vi forstår, at det kan være en ny oplevelse, og derfor har vi sammensat denne FAQ-sektion for at besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål:

Vi tilbyder en ukompliceret stubfræserudlejning, hvor du får adgang til vores pålidelige maskine sammen med en erfaren fører fra vores team.

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Vores erfarne førere er specialister i at håndtere stubfræsere og sikrer, at opgaven udføres effektivt og uden risici.

Desværre, nej. For at minimere risici og sikre en smidig proces, tilbyder vi kun vores stubfræsere med fører.

Det er nemt. Kontakt os over telefon på 20 71 60 46 for at afgive din forespørgsel, og vi vil tage os af resten. Vi sørger for at planlægge en praktisk tid, hvor vores fører og stubfræser er til rådighed.

Indkøbskurv