Leje af minigraver

Lej en billig minigraver på Sjælland og få styr på dit gravearbejde!

Leje af minigraver

Lej en topmoderne minigraver til en overkommelig pris og gør dit anlægsprojekt lettere end nogensinde. Vores udlejningsservice tilbyder problemfri adgang til kvalitetsminigravere, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om høje omkostninger. Vi gør leje af minigraver let, billigt og bekvemt – prøv det selv og få mest muligt ud af dit projekt:

Udlejning af højeste kvalitet - til gode priser

Vi forstår vigtigheden af at holde omkostningerne nede, samtidig med at vi leverer pålideligt udstyr. Udforsk vores udvalg og find den rette minigraver til dit projekt, uden at sprænge budgettet.

Minigravere til den rette pris

Billigmaskinleje.dk er stolte af at kunne tilbyde minigravere af højeste kvalitet til yderst fordelagtige priser. Vi forstår vigtigheden af at have pålideligt udstyr til dit anlægsarbejde, og derfor har vi sammensat en flåde af topmoderne minigravere, der kan imødekomme dine behov. Uanset om du har et stort eller lille projekt, stræber vi efter at gøre det overkommeligt for vores kunder at få adgang til det bedste udstyr.

Lej en minigraver hos os

Se vores udvalg af minigravere til leje! Vi har forskellige modeller, der passer til dine behov. Fra de kompakte til de kraftfulde – vælg den minigraver, der passer bedst til dit projekt. Find det rette udstyr og gør dit arbejde nemt og bekvemt ved at kigge igennem nedenfor.

Glade kunder

Omid Shirazi
Omid Shirazi
2023-05-18
Jimmi var super venlig og professionel. Vil helt sikkert bruge dem igen. Tak🙏 Omid
Viki Ølgod Frandsen
Viki Ølgod Frandsen
2023-05-07
Fantastisk og super fleksibel service. Er du ny boligejer har Jacob masser af gode råd og tricks til din ombygning ( og hjælp til at vælge det rigtige udstyr)
Thomas Busk
Thomas Busk
2023-05-05
Jeg har haft fornøjelsen at få hjælp af Jimmi (via Jakob) til diverse former for have-og anlægsopgaver. Jimmi har leveret det flotteste stykke arbejde i vores have og indkørsel. Der har været stor fleksibilitet i forhold til opgaven, Jimmi er hurtig til at sætte sig ind i en givet problemstilling på matriklen og har løbende givet værdifuld sparring, som har gjort resultatet ud over forventning flot. Kæmpe fordel at man løbende kan udforme/rette opgaven til, som det hele skrider frem. Det er første gang jeg giver 5 ud af 5 stjerne i en anmeldelse, men det er fuldt fortjent. Opgaven; nyopført hus, 450kvm nyanlagt græsplæne inklusiv nivellering, jordkørsel, afretning mm. 300 kvm indkørsel, nivellering, afretning, stampning med pladevibrator mm. Klargøring til 50kvm fliser omkring huset mm. Tusind tak. Mvh. Thomas Busk
Bo Thrane
Bo Thrane
2023-05-03
Har haft deres faste graver ude i dag, og han fik fuldstændig styr på en svær graveopgave, og blev færdig på 1 dag. Super samarbejde og fedt at man altid kan få fat på Jacob på tlf.
Birgitte Lønstrup
Birgitte Lønstrup
2023-04-14
En fornøjelse at leje hos billigmaskinleje. Lejede en flishugger og den åd sig igennem opgaven uden noget brok. Servicen ved afhentning og aflevering nem og lige til. Henvendelser besvaret med det samme. Alt i alt …. lej her - det vil du ikke fortryde!
rafaeldefusco
rafaeldefusco
2023-04-11
Lejede bordrundsav og var meget tilfreds. Super fleksibel afhentning og retur samt glimrende maskine. Klar anbefaling.
Mads Bøgh Arildsen
Mads Bøgh Arildsen
2023-04-08
Jacob er super til leje af forskelligt maskinel til mindre byggerier. Har brugt ham flere gange til både minigravere, motorbør, pladevibrator, loppe etc
Thomas Falk
Thomas Falk
2023-04-07
Hurtig respons, gode og velholdte maskiner samt rimelige priser. Har lejet forskellige gravemaskiner af flere omgange, samt stav- og pladevibrator. Altid med god service og levering samt afhentning til aftalt tid.
Nicky Malayeri
Nicky Malayeri
2023-04-07
Nemt og bekvemt. Meget positiv oplevelse med leje af minigraver og motorbør - vi har allerede lavet en ny aftale med leje. Fleksibelt - hurtigt og billigt! Kan KLART anbefales. :-)
E Hansen
E Hansen
2023-04-07
Super fleksibel og behagelig

Hvor på Sjælland udlejer vi minigravere?

Billigmaskinleje.dk tilbyder maskinudlejning på hele Sjælland. Vores minigravere udlejes af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager kun inkl. levering. Du skal derfor tilvælge “levering” når du booker af vore minigravere.

 

Levering af maskinen

Når du har foretaget din booking på hjemmesiden, skal du blot kontakte os på tlf. 20716046 og lave en aftale om levering. 

Ring eller skriv sms til os på 20716046  – eller skriv på billigmaskinleje@gmail.com for aftale om levering.

Vi leverer maskiner over alt på Sjælland. Ring på 20716046 eller skriv på billigmaskinleje@gmail.com hvis du har spørgsmål til din ordre.

Vores andre udlejninger

Har du behov for flere maskiner til dit projekt i haven, huset eller andre steder? Se hvad vi ellers udlejer her hos Billigmaskinleje.dk:

Leje af motorbøre

Leje af stubfræser

Leje af transportbånd

Leje af affugtere

Leje af flishugger

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her giver vi dig klare og enkle svar på de spørgsmål, vi ofte hører om vores udlejning af minigravere. Vi vil gerne gøre det let for dig at forstå processen og finde de oplysninger, du har brug for. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os direkte for mere hjælp.

Ja! Vi tilbyder et væld af forskellige minigravere til udlejning – endda også med fører!

Priserne varierer lidt afhængigt af typen af maskine og eventuelt ekstraudstyr med. Priserne starter fra 700 kr.

Vi udlejer minigravere på hele Sjælland. 

Vores minigravere udlejes af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager kun inkl. levering. Du skal derfor tilvælge “levering”, når du bestiller en minigraver.

Indkøbskurv